Senior Customer Support Specialist (NL)

Job description

We're looking for a native Dutch speaking talent. Other languages are not accepted (sorry about that)


Over ons

L1NDA is een snelgroeiend PaaS workforce management platform. Bij L1NDA draait alles om mensen. Wij hebben een NPS-score van 32. Wij geloven oprecht dat een “Happy medewerker” een cruciale factor is voor het succes binnen elk bedrijf. Met onze al jarenlang succesvolle Planner en met onze nieuwe service Connect heeft L1NDA de ambitie om hét online platform te worden voor het vinden, verbinden, managen en betalen van de medewerkers van de toekomst.


L1NDA bestaat uit een ambitieus team. We zijn internationaal, meertalig en staan ​​altijd klaar om een stapje verder te gaan. 

Ben je klantgericht, vloeiend in Nederlands en heb je interesse in PaaS/SaaS-technologie?

Je hecht veel waarde aan het werken in een gezellig team dat van aanpakken weet. Je bent doelgericht en geniet ervan als je anderen kunt helpen succesvol te zijn. Je beheerst de kunst om mensen het gevoel te geven dat ze gehoord worden, zelfs al moet je ze soms helaas ‘nee’ verkopen.


Je leeft in het moment en bent bewust van de binnenkomende verzoeken. Je bent een magician in het prioriteiten stellen van verzoeken.

Je bent behulpzaam bij het automatiseren van het product en de workflow. Het geeft je energie om te denken in oplossingen voor de verbetering van ons self service PAAS product.


Communiceren met gebruikers en techneuten geeft jou energie. Daarnaast ben je nieuwsgierig naar zowel wat onze producten betekenen voor gebruikers als hoe het onder de motorkap in elkaar zit. Omdat je goed bent in luisteren, kun je helemaal in het hoofd kruipen van onze klanten.

Requirements

In een samenwerkend team van Customer Support Specialisten ben jij het eerste aanspreekpunt als het gaat om het contact met onze klanten en ondersteunen wij elkaar. Bovendien werk je intern met verschillende afdelingen aan de innovatie van ons product.


Waar begint je avontuur?

 • Technische support (ervaring met browser, client-server en mobiele app vereist);

 • Ondersteun onze gebruikers door allerlei vragen over de diensten van L1NDA te behandelen. Dit is veelal via telefoon maar ook per e-mail;

 • Het doorschakelen van technische verzoeken aan het engineering team;

 • Bijhouden van feedback en wensen van onze klanten;

 • Zorg dragen voor gebruiksvriendelijke documentatie;

 • Wij leren van onze fouten om de klantervaring en het product te verbeteren.


Waar kun je naartoe werken?

Allereerst staat het ondersteunen van onze gebruikers voorop. Op termijn leer je meer over de technische kant van het product, waardoor je ook meer verschillende (technische) support werkzaamheden kunt oppakken en kunt bijdragen aan de verbetering van het product. Bij ons krijg je geen taken maar verantwoordelijkheden – we vertrouwen onze collega’s om hun eigen beslissingen te maken, meningen te delen, te leren van onze fouten en werkwijzen na te leven. We bouwen op elkaar voor hulp en advies. Door samen te werken zien wij magie ontstaan en kun jij eigen verantwoordelijkheden creëren.

Ons aanbod

 • Een werkweek van 40 uur,
 • 25 vakantiedagen,
 • 2,6% pensioenbijdrage,
 • Een voor jou gezonde balans tussen werk en privé,
 • Laptop van de zaak,
 • Heerlijke koffie en knallende borrels!